2.12.2019 - 6.12.2019
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Rajská polévka s rýží (A: 01,07)
Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce,brambor,čaj,voda (A: 01,03,07)
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Čočková polévka (A: 01,07)
Vepřový nudličky po valticku,těstovina,mix salát,ovoce,čaj,voda (A:01, 03,07,)
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Brokolicová s bramborem (A: 01,07)
Segedínský guláš,houskový knedlík,ovoce,čaj,voda(A: 01,03,07)
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Zeleninová s pohankou (A: 01,07,09)
Přírodní pečený karbanátek,bramborová kaše,mrkvový salát s jahod.kompotem,džus (A: 01,03,07)
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Kedlubnová polévka s bramborem (A: 01,07,)
Krůtí znojemská pečeně,rýže,zelný salát,čaj,voda (A:,07,10)

Jídelní lístek na čtvrtky duben 2019
7.11.2019
Polévka : Zeleninová s drožďovými knedlíčky A:1,3,7,9
Hlavní jídlo č.1 Krůtí perkelt,těstovina A :1,3,7
Hlavní jídlo č.2 Zapečené těstoviny se zeleninou A:1,3,7

14.11.2019
Polévka : Česneková s pohankovými noky 1,3,7
Hlavní jídlo č.1 Krůtí maso v kabátku s anglické slaniny,brambor A: 1,7,10
Hlavní jídlo č.2 Zeleninové karbanátky,brambor A: 1,3,7

21.11.2019
Polévka : Hrachová polévka A: 1,7
Hlavní jídlo č.1 Vylítáni ptáčci z vepřového masa,rýže A:1,3,10
Hlavní jídlo č.2 Palačinky se špenátem A: 1,3,7

28.11.2019
Polévka : Luštěninová polévka A:1,7
Hlavní jídlo č.1 Vepřový kotlet po selsku,brambor A: 1,10
Hlavní jídlo č.2 Kuskus se zeleninou A:1,9

Pokud bude nahlášeno méně než 10 obědů na bezmasý čtvrtek nebude se tento oběd vařit.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign 
07. 12. 2019