22.6.-25.6.2020
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Vločková polévka
Kovbojské fazole
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Rajská s rýží
Sekaná pečeně , bramborová kaše
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Vývar s těstovinou
Segedínský guláš,houskový knedlík
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Jáhlová polévka se zeleninou
Vepřový přírodní plátek, brambor
PátekPolévka
Hlavní jídlo



Jídelní lístek na čtvrtky
5.3.2020
Polévka : Brokolicová s bramborem 1,7
Hlavní jídlo č.1 Čína z krůtího masa,rýže
Hlavní jídlo č.2 Těstovinový salát s tuňákem,bageta 1,3,4

12.3.2020
Polévka : Luštěninová polévka1,7
Hlavní jídlo č.1 Hamburský guláš,těstovina 1,3,7
Hlavní jídlo č.2 Zeleninové rizoto s kuskusem 1,9

19.3.2020
Polévka :Česneková s kroupami 1
Hlavní jídlo č.1 Krůtí závitek se šunkou,brambor 1,7,10
Hlavní jídlo č.2 Halušky se zelím 1,3

26.3.2020
Polévka :Brokolicový krém se sýrem 1,7
Hlavní jídlo č.1 Rybí filé po řecku,bramborová kaše 4,7
Hlavní jídlo č.2 Květák jako mozeček,brambor 3,7

Pokud bude nahlášeno méně než 10 obědů na bezmasý čtvrtek nebude se tento oběd vařit.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign 
07. 08. 2020