19.6 – 23 .6.2017
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Rajská polévka s kuskusem 1,7,9
Čočka po brněnsku, chléb, kyselá okurka, čaj 1
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Kedlubnová polévka s bramborem 1,7
Kuře na paprice, těstovina, ovoce, džus 1,3,7
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Česneková polévka s kroupami
Krůtí steak na zelí, brambor, ovoce,čaj 1
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Špenátová polévka s bramborem 1,3,7,9
Vepřové nudličky po valticku, dušená rýže, kompot, džus, 1,7,10
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Zeleninová polévka s pohankou 1,7,9
Rybí filé v hořčicové omáčce, brambor, okurkový salát , čaj 1,4,10
Bezmasé čtvrtky Zobrazit



Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign  Tomáš PiprekBarbara Širocká 
25. 06. 2017