12.10.- 2.10.2020
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Bramborová polévka s kukuřicí (A: 01,07,09)
Havajský krůtí plátek, dušená rýže (A: 01,07)
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Polévka z vaječné jíšky (A: 01,03,07)
Námořnické rybí filé, bramborová kaše,salát z čínského zelí (A:01,04,07)
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Česneková polévka s kroupami (A:01)
Znojemská čočka,chléb,ovoce (A: 01,07)
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Vločková polévka (A:01,07,09)
Farářský krůtí plátek,brambor,salát mix (A: 01,07)
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Celerová polévka s bramborem (A: 01,07)
Segedínský guláš,houskový knedlík,ovoce (A:01,03,07)


Vedoucí školní jídelny: 596511780

Pokud bude nahlášeno méně než 10 obědů na bezmasý čtvrtek nebude se tento oběd vařit.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign 
29. 10. 2020