16.10 – 20 .10.2017
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Gulášová polévka, chléb 1,3,7,9
Žemlovka s jablky a tvarohem,jogurtelka , voda 1,3,7
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Zeleninová s drožďovými knedlíčky 1,3,7,9
Segedínský karbanátek, bramborová kaše, míchaný zeleninový salát, čaj, voda 1,3,7,9
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Květáková polévka s bramborem 1,7,9
Krůtí pečeně, červené zelí dušené, chlupatý knedlík,ovoce, čaj, voda 1,3
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Česneková s pohankovými nočky ,3,9
Kotleta zapečená se sýrem,brambor polniček, rajčatový salát, džus, voda 1,7
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Hrachová polévka 1,7,9
Kuřecí maso na brusinkách, těstovina, ovoce, čaj, voda 1,7
Bezmasé čtvrtky Zobrazit



Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign  Tomáš PiprekBarbara Širocká 
19. 10. 2017