11.1.2021 - 18.12.2020
PondělíPolévka
Hlavní jídlo
Fazolová polévka, chléb A:( 01,07)
Kynuté ovocné knedlíky A: ( 01,03,07)
ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Vločková polévka A:(01,07,09)
Krůtí přírodní plátek,brambor,okurkový salát A: ( 01,10)
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Zeleninová polévka s bramborem A:( 01,07,09)
Masové koule v rajské omáčce,houskový knedlík A: ( 01,03,06,07)
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Rýžová polévka A: ( 07)
Vepřové ragú,brambor,mix salát A: ( 01,07,10)
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Brokolicová polévka s bramborem A: ( 01,07)
Krůtí maso na pomerančích,dušené rýže A: ( 01)


Vedoucí školní jídelny: 596511780

Pokud bude nahlášeno méně než 10 obědů na bezmasý čtvrtek nebude se tento oběd vařit.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign 
16. 01. 2021