22.4. – 26.4. 2019
PondělíPolévka
Hlavní jídlo


ÚterýPolévka
Hlavní jídlo
Bramborová polévka( A:01,07,09)
Zeleninové rizoto, sýr,kyselá okurka,čaj,voda (A:07)
StředaPolévka
Hlavní jídlo
Kmínová polévka s vejcem ( A : 03, 09)
Zbojnické kotlety, brambor,mix salát,salát z červené řepy,čaj,voda ( A :01)
ČtvrtekPolévka
Hlavní jídlo
Zeleninová polévka s bramborem (A: 01,07,09)
Krůtí perkelt, těstovina,ovoce,džus,voda (A: 01,03,07)
PátekPolévka
Hlavní jídlo
Vývar s těstovinou (A: 01,03,09)
Vepřové maso v mrkvi, brambor,ovoce čaj,voda (A: 01,07)

Jídelní lístek na čtvrtky březen 2019
11.4.2019
Polévka : Z fazolových lusků
Hlavní jídlo č.1 Krůtí přírodní plátek,těstovina
Hlavní jídlo č.2 Burger se sýrem

25.4.2019
Polévka : Zeleninová polévka
Hlavní jídlo č.1 Krůtí perkelt,těstovina
Hlavní jídlo č.2 Halušky se zelím

Pokud bude nahlášeno méně než 10 obědů na bezmasý čtvrtek nebude se tento oběd vařit.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU :

1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výroby z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Copyright © 2008 ZŠ Karla Dvořáčka, Orlová - Lutyně webdesign  Tomáš PiprekBarbara Širocká 
24. 04. 2019