Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Drobečková navigace

Úvod > Jídelna

 

 

Pondělí

17.3.25

 

 

Polévka

 

Česneková s kroupami

1

 

Hlavní jídlo

Krůtí maso po zbojnicku, brambor

 

1,7,10

 

Úterý

18.3.25

 

 

Polévka

 

Zeleninová

 

1,7,9

 

Hlavní jídlo

Masové koule v rajské omáčce,     houskový knedlík, ovoce

1,3,7

 

Středa

19.3.25

 

 

Polévka

 

Čočková

1,7

 

Hlavní jídlo

Jogurtové knedlíčky s jahodovým přelivem, ovoce

1,3,7

 

Čtvrtek

20.3.25

 

 

Polévka

 

Hráškový krém

 

1,7

 

Hlavní jídlo

Losos na másle, bramborová kaše, okurkový salát

1,4,7

 

Pátek

21.3.25

 

 

Polévka

 

Pórková s bramborem

1,7

Hlavní jídlo

Farářský kotlet, bulgur,             čerstvá zelenina

1,7,10

 

  

 

 

 

 

 

 Vedoucí školní jídelny: +420 596 511 780

VNITŘNÍ ŘAD ŠJ

INFORMACE K PLATNĚ INKASEM

POTVRZENÍ K POVOLENÍ INKASA

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU:

  1. Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výroby z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich