Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Drobečková navigace

Úvod > Jídelna

 

                                              Jídelníček

 

Pondělí

5.5.25

 

 

Polévka

 

Rajská s rýží

1,7

Hlavní jídlo

Hrachová kaše, uzenina, chléb,     kyselá okurka

1,7

 

Úterý

6.5.25

 

 

Polévka

 

Z vaječné jíšky

 

1,3,7,9

 

Hlavní jídlo

Svíčková na smetaně,

houskový knedlík, ovoce

1,3,7,9,10

 

Středa

7.5.25

 

 

Polévka

 

Bramborová s pohankou

1,7,9

 

Hlavní jídlo

Havajské kuřecí kousky,         dušená rýže, čerstvá zelenina

1,10

 

Čtvrtek

8.5.25

 

 

Polévka

 

 

 

Hlavní jídlo

 

 

 

Pátek

9.5.25

 

 

Polévka

 

 

 

Hlavní jídlo

 

 

         

 

 

Pondělí

12.5.25

 

 

Polévka

 

Kmínová s vejcem

1,3,9

Hlavní jídlo

Přírodní sekaný řízek,   

 bramborová kaše

1,3,7

 

Úterý

13.5.25

 

 

Polévka

 

Gulášová, chléb

 

1

 

Hlavní jídlo

Dukátové buchtičky s krémem, ovoce

1,3,7

 

Středa

14.5.25

 

 

Polévka

 

Čočková

1,7

 

Hlavní jídlo

Rybí filé pečené, bylinkové máslo, brambor, čerstvá zelenina

1,4,7

 

Čtvrtek

15.5.25

 

 

Polévka

 

Jáhlová se zeleninou

1,7,9

Hlavní jídlo

Kuře na paprice, těstovina, ovoce

1,3,7

 

Pátek

16.5.25

 

 

Polévka

 

Brokolicová s bramborem

1,7

Hlavní jídlo

Vylítaní ptáčci, dušená rýže,          čerstvá zelenina

1,3,7,10

 

Vedoucí školní jídelny: +420 596 511 780

 

VNITŘNÍ ŘAD ŠJ

INFORMACE K PLATNĚ INKASEM

POTVRZENÍ K POVOLENÍ INKASA

Seznam potravinových alergenů, které podléhají Legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU:

  1. Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich - potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výroby z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentrácích vyšších než 10mg, ml/kg , l , vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINATA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich